Обережно злий пес

Нам подобається думати про собак як про веселих істот, які завжди доброзичливі та (переважно) виховані. Проте собаки можуть бути агресивними, коли вони цього хочуть — або коли їх спонукають — з багатьох причин.

Хоча собака за певних обставин виявляє агресію – це нормально, агресію ніколи не слід заохочувати, а тому дивіться на обережно злий пес табличка. Агресивна собака може бути загрозою для інших тварин і людей.

Ми рішуче виступаємо на захист постраждалих від укусів собак у всьому Огайо, зі зручними місцями в Акроні, Кантоні, Цинциннаті, Клівленді, Колумбусі та Толедо.

Хвороба або травма
Хвороби та травми є одними з найпоширеніших причин агресії собак. Якщо ваша вихована собака раптом проявить ознаки агресії, вона може бути хвора або поранена. Якщо немає іншого пояснення агресії вашої собаки, якнайшвидше відведіть собаку до ветеринара для ретельного огляду.

Страх
Якщо ваша собака боїться іншої тварини або людини, вона може стати агресивною для захисту від передбачуваної загрози, особливо якщо собака загнана в куток і відчуває, що не може відступити або безпечно втекти.

Власницька поведінка
Деякі собаки надзвичайно володіють своєю їжею, кістками, жувальними іграшками та іншими речами, які їм належать. Вони не люблять, коли їх турбують під час їжі або гри з іграшками, особливо незнайомці. Гарчання та гавкіт, коли хтось наближається надто близько до собачої миски з їжею чи іграшок, є типовими ознаками власницької поведінки.



Дата: 31.05.2023.